skip to Main Content
NOUS ANCESTRALS DE GARNATXA ROJA I MUSCAT

NOUS ANCESTRALS DE GARNATXA ROJA I MUSCAT

Per segon any, estem molt contents i il·lusionats d’estar elaborant una nova anyada de vins escumosos ancestrals, aquesta vegada de Garnatxa Roja i Muscat. Les reaccions de tots els qui heu pogut degustar el nostre vi ancestral 2017 al celler han estat molt positives, i per això tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres aquest nou escumós que de ben segur us sorprendrà.

El mètode ancestral, descobert pels monjos benedictins de Limoux el segle XVI, es basa a fer només una fermentació sense afegir-hi sucres addicionals. Quan aquesta primera fermentació està finalitzant, el vi s’embotella per tal que el gas carbònic que s’hi genera quedi atrapat dins l’ampolla. La part més interessant d’aquests vins és el fet que com que no hi ha sucre afegit, el gas s’integra més ràpidament al vi generant una bombolla més petita i agradable al paladar i aconseguint que els aromes afruitats de cada varietat destaquin més intensament.

Podreu tastar aquests escumosos a partir del pont de la Puríssima i per Setmana Santa ja els tindrem a la botiga. Us esperem!!!
Recordeu que podeu reservar la vostra visita a través de la nostra pàgina de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 − nine =

Back To Top