skip to Main Content
quisom

Martí Vallès

Nét de viticultor, llicenciat en Ciències Químiques, vaig posar en marxa una bodega al Penedès des de l’any 1994 fins a l’any 2006. Vinculat a l’Empordà, enyorant l’olor del celler, animat i ajudat per la meva dona i els meus amics he iniciat aquest nou projecte, les dimensions del qual ens permet treballar artesanalment i obtenir la màxima expressió de les varietats pròpies de l’Empordà.

assumpta

Assumpta Bohigas

Amant del vi, impulso la posada en marxa del Celler. Provinent del sector de la salut, la formació i les noves tecnologies, acomanyo il·lusionada aquest projecte, tot aprofondint dia a dia en el coneixement de l’elaboració del vi.

Marc_Mallol

Marc Mallol

Després de deu anys elaborant vi a l’Empordà, se’m presenta un nou repte i una nova il·lusió… fer el millor vi amb les varietats típiques de la nostra zona.
Content de ser una peça més de l’engranatge que fa créixer, dia a dia, Cellers d’en Guilla, al costat d’en Martí, l’Assumpta, la Mònica i en Marc.

Marc_Munoz

Marc Muñoz

Tinc cura del camp, faig recolzament en les tasques de la bodega i me’n cuido del manteniment del Celler. M’agrada treballar amb les mans els elements naturals.

Back To Top