skip to Main Content
El Bruel 2015, Medalla De Plata Als Premis Vinari

El Bruel 2015, medalla de plata als Premis Vinari

Els reconeguts Premis Vinari dels Vins Catalans, organitzats per VADEVI.cat des del 2013, han guardonat el Bruel de l’Estany amb el Premi Vinari de Plata en la categoria Negres de Criança, una de les 12 categories on competeixen vins de totes les D.O catalanes i de tots els rangs de preu i de criança. A més de les 12 categories, els Vinari també atorguen un premi Gran Vinari d’Or al Millor Vi Català i diversos premis especials que valoren aspectes com la trajectòria professional, l’etiqueta o la sostenibilitat del projecte.

Enguany ha estat la cinquena edició d’aquests premis que actualment compten amb el reconeixement de tot el sector vitivinícola català: passant pel Departament d’Agricultura i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), les Denominacions d’Origen del país, com també cellers, cooperatives i altres elaboradors de vi de Catalunya.Per tal de garantir professionalitat en les valoracions, els premis compten amb el suport de L’Associació Catalana d’Enòlegs i l’Associació Catalana de Sommeliers.

El Bruel, carinyena i garnatxa negra, és un vi que us revelarà la potència i fermesa de l’ànima empordanesa des del primer instant. Elaborat amb els raïms negres més selectes de les nostres vinyes i criat amb una especial cura per ser degustat i gaudit intensament. És un plaer poder compartir aquesta notícia amb vosaltres, que se suma al Bacchus de Plata 2016 per aquest vi que és una de les joies de casa nostra.

Ja l’heu tastat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × five =

Back To Top