skip to Main Content
Campanya Sopars Maridats 2014

Campanya Sopars maridats 2014

La segona edició dels Sopars Maridats amb plats de la Cuina de l’Empordanet i vins de la DO Empordà

Aquesta serà la primera edició que hi participarà Cellers d’en Guilla, l’any passat no va ser possible degut a la falta d’existències. I serà amb un fantàstic restaurant, el Casamar de Llançà el dia 4/04.

Cada divendres, del 31 de gener al 27 de juny, els restaurants del col·lectiu de cuiners oferiran un sopar maridat amb vins de la denominació empordanesa.

El col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet engega el proper  divendres 31 la segona edició de la campanya Sopars Maridats, que compta amb la col·laboració de la DO Empordà i el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La campanya té com a objectius consolidar i enfortir la relació entre cellerers i restaurants; donar a  conèixer encara més la cuina i els vins empordanesos; així com dinamitzar una època de l’any amb menys  moviment turístic i gastronòmic i en la qual cal dur a terme accions per mobilitzar els públics locals i nacionals.

La campanya es podrà seguir a traves de les xarxes socials amb els hashtags #soparsmaridats2014 #cuinaempordanet #doemporda.

Back To Top